Πολιτισμός

Ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου στο παλιό λιμάνι Χανίων

Στον κόσμο του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» όσοι βρεθούν στην έκθεση βιβλίου στο παλιό λιμάνι των Χανίων, από τις 6 έως τις 20 Αυγούστου.

Στον κόσμο του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» όσοι βρεθούν στην έκθεση βιβλίου, την οποία διοργανώνουν ο δήμος και οι βιβλιοπώλες της πόλης, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο παλιό λιμάνι των Χανίων, από τις 6 έως τις 20 Αυγούστου.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η έκθεση θα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 20:00 έως τις 24:00, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν δράσεις και εκδηλώσεις σχετικές με το βιβλίο, καθώς και συναντήσεις με συγγραφείς.

«Η προβολή του βιβλίου αποτελεί υποχρέωση του δήμου μας, που έχει αποδείξει πόσο αγαπάει και προωθεί το βιβλίο, με τις δράσεις μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής της έκθεσης, ο βιβλιοπώλης και εκδότης Χρήστος Μαχαιρίδης τόνισε ότι «η έκθεση πλαισιώνεται από παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα φωτίζουν και θα συντροφεύουν τους επισκέπτες στο "ταξίδι" της γνώσης και τον κόσμο των ιδεών».

Σχόλια