default-image

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης επιστρέφει στην πατρίδα του

Πολιτισμός
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης επιστρέφει στην πατρίδα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία με το Μιχάλη Τζουγανάκη στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στις 5 Αυγούστου στις 21.00.

Ταξιδεύοντας με τα κρητικά ακούσματα και τους ήχους της μουσικής του Μιχάλη Τζουγανάκη και του συγκροτήματος του. Μεταφέροντας μας σε ένα κόσμο που έχουμε δικαίωμα να ζούμε ,με αξιοπρέπεια χωρίς το καθημερινό άγχος ,με σεβασμό και αλληλοκατανόηση.

Εμείς οι μικροί έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι στο χώρο του εμπορίου της πόλης μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο πολιτισμός ο αθλητισμός η παιδεία τα ήθη και έθιμα μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας .Είναι μέρος της παραγωγικής διαδικασίας, είναι το οξυγόνο μαζί με την αλληλεγγύη και την διεκδίκηση για να παραμείνουμε ζωντανοί στο άνισο καθημερινό αγώνα που δίνουμε απέναντι στις πολυεθνικές τα μονοπωλιακά μεγαλομάγαζα και τις εμπορικές αλυσίδες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων εδώ και ένα χρόνο περίπου με νέα διοίκηση αποδεικνύει στην πράξη ότι βρίσκετε στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των πραγματικών προβλημάτων των μικρών έμπορων όπως ,το Φορολογικό ,το ασφαλιστικό , η Κυριακάτικη αργία , οι κατασχέσεις κ.α.

Παλεύει χωρίς συμβιβασμούς και εξαρτήσεις από αυτούς που το ψέμα και την κοροϊδία την έχουν αναγάγει σε επιστήμη. Δεν συμβιβαζόμαστε και δεν ξεπουλάμε τα δικαιώματα μας με κανενός είδους οικονομικές συναλλαγές που απλόχερα μας προσφέρουν κάθε είδους καλοθελητές προκείμενου να χειραγωγήσουν την δράση του συλλόγου.

Οραματιζόμαστε και παλεύουμε για ένα μαζικό σύλλογο ,πραγματικό εργαλείο για εμάς τους μικρούς εμπόρους αλλά παράλληλα χρήσιμο με προσφορά που θα παλεύει και θα διεκδικεί προς όφελος της λαϊκής οικογένειας των Χανίων.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που συνέβαλλαν  για την επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης.

Είσοδος: 12 ευρώ

Προπώληση: 10 ευρώ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News