default-image

Εκτάκτως σήμερα ο πλήρης οδηγός για τους Ολυμπιακούς του Ρίο

Κρήτη
Εκτάκτως σήμερα ο πλήρης οδηγός για τους Ολυμπιακούς του Ρίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού! Από την 31η Ολυμπιάδα που θα φιλοξενηθεί στο Ρίο από τις 5 έως τις 21 Αυγούστου με τη συμμετοχή περισσότερων των 10.000 αθλητών- τριών από 206 χώρες ενώ θα ακολουθήσει το Σεπτέμβρη η Παραολυμπιάδα.

Η «Νέα Κρήτη» είναι παρούσα και σε αυτό το μεγάλο αθλητικό ραντεβού. Με σεβασμό στους αναγνώστες της, δημιούργησε έναν πολύτιμο, χρηστικό οδηγό που περιέχει κάθε πληροφορία για το γεγονός του καλοκαιριού.

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας... σε ένα περιοδικό!

Σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου, δωρεάν με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη» θα κυκλοφορήσει μία καλαίσθητη έκδοση 144 σελίδων προκειμένου να είστε ενήμεροι για όλα…

Από τα ιστορικά στοιχεία που αφορούν στην γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, μέχρι την Ολυμπιάδα της Αθήνας και αυτή του Ρίο.

Από τα αστέρια του διεθνούς αθλητικού στερεώματος μέχρι τους κορυφαίους έλληνες πρωταθλητές.

Θα υπάρχουν συνεντεύξεις απ΄ όλους τους εκπροσώπους της Κρήτης, πληροφορίες για όλα τα αθλήματα και αναλυτικά προγράμματα της διοργάνωσης.

Γκεστ σταρ, η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου που μιλάει για την ιστορική φράση της… «για την Ελλάδα ρε γαμώτο», για τον αγαπημένο της Καζαντζάκη και για τον κλασικό αθλητισμό της Κρήτης.

Πολύτιμος αρωγός στην έκδοση αυτή η Eurobank, η τράπεζα που είναι πάντα κοντά στην κοινωνία και τον αθλητισμό της!

Μην το χάσετε!   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News