Πολιτισμός

Με σημαντικές διοργανώσεις συνεχίζεται το πολιτιστικό φεστιβάλ "Ταλλαία 2016"

Την προσεχή Δευτέρα στην "Αποθήκη Πολιτισμού" Μελιδονίου στις 8 το βράδυ, εγκαινιάζεται η 2η Έκθεση Μυλοποταμιτών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών με τη συμμετοχή ζωγράφων, αγιογράφων, γλυπτών, χαρακτών και άλλων σύγχρονων καλλιτεχνών εκφράσεων του συγκεκριμένου τομέα.

Η έκθεση αυτή οργανώθηκε για πρώτη φορά στα "Ταλλαία 2014" με στόχο να γίνεται κάθε δύο χρόνια για να προβάλει τη σύγχρονη δουλειά των καλλιτεχνών του Μυλοποτάμου, οι οποίοι υπηρετούν τον τομέα των εικαστικών και παρεμβαίνουν με τον δικό τους τρόπο στα πολιτιστικά δρώμενα.

Ο Δήμος Μυλοποτάμου μέσα από το Φεστιβάλ "Ταλλαία" επιτυγχάνει να αναδείξει ένα σημαντικό τομέα που αναπτύσσεται στην περιοχή από ανήσυχους, πνευματικούς ανθρώπους, οι οποίοι με το χρωστήρα τους, τα εργαλεία τους, κυρίως με το μυαλό και την ψυχή τους, αποτυπώνουν συναισθήματα και καταθέτουν τη δική τους πρόταση μέσα από τα έργα τους.

Η έκθεση δεν έχει εμπορικό χαρακτήρα και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 5 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό καθημερινά κατά τις ώρες  5 με 8 το απόγευμα.

"Όνειρο Κρήτης"

Στο μεταξύ το θεατρικό εργαστήρι του πολιτιστικού συλλόγου "Ο Αγιος Μαμας", παρουσιάζει το έργο του Μιχάλη Μπαλαμουτσου Όνειρο... Κρήτης σε σκηνοθεσία και προσαρμογή σεναρίου Γιώργη Πολίτη.

Είναι η δεύτερη θεατρική δουλειά της ομάδας και οι παραστάσεις θα δοθούν την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Μάμα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Ταλλαία 2016» και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχόλια