Πολιτισμός

O "Ψαροτρομάρας" ξαναχτυπά στην Πύλη "Βηθλεέμ"

Το "Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης", από το Ηράκλειο, συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη έχοντας επισκεφθεί νωρίτερα το καλοκαίρι την Σουηδία, Γερμανία και Ελβετία πραγματοποιώντας παραστάσεις για την ελληνική ομογένεια.

Πρόκειται για ένα κουκλοθέατρο διαφορετικό, με την τεχνική του μαύρου Θεάτρου (black light όπως το θέατρο της Πράγας) και του Muppet Show: Η σκηνή έχει 5 μέτρα μήκος και 2.5 μέτρα ύψος.

Ο συνδυασμός του μαύρου θεάτρου με την απουσία του ανθρώπινου στοιχείου πάνω στην κουκλοθεατρική σκηνή δημιουργεί μία ατμόσφαιρα μαγική, γεμάτη χρώματα και φαντασία στον βυθό της Ψαροχώρας! 

Λίγα λόγια για το έργο "Ο Ψαροτρομάρας"

"Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας να ταράξει τα νερά της ήσυχης ζωής του βυθού! Όλα πρόκειται να αλλάξουν. Ένα τεράστιο παλάτι θα χτιστεί στα συντρίμμια των σπιτιών των ψαριών! Η γόπα, το λυθρίνι, το μπαρμπούνι και όλοι οι κάτοικοι του βυθού κάτι πρέπει να κάνουν! Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους την Γοργόνα να τον...ψαρέψουν; Προσοχή όμως, γιατί και τα… κοράλλια έχουν αυτιά!".

Ένα έργο που μιλάει για την δημοκρατία τη συνεργασία και την αλληλεγγύη! Κατάλληλο από 2 έως 92 χρονών! 

Η παράσταση, διάρκειας 55 λεπτών, θα δοθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου, στην Πύλη Βηθλεέμ, στο Ηράκλειο και θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Διαβάστε για την περιοδεία του Κουκλοθέατρου Κρήτης στην Ευρώπη.

Παρακολουθήστε τους πρωταγωνιστές του Κουκλοθέατρου να σατιρίζουν την καθημερινότητα στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" του "ΚΡΗΤΗ TV".

Σχόλια