default-image

Εικαστική έκθεση της Ντιάνας Ζερβάκη στην Πινακοθήκη Αγ.Νικολάου

Πολιτισμός
Εικαστική έκθεση της Ντιάνας Ζερβάκη στην Πινακοθήκη Αγ.Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικαστική έκθεση της Ντιάνας Ζερβάκη πραγματοποιείτια από την Τρίτη 12 Ιουλίου ως και την Τρίτη 19 Ιουλίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 20.00 το απόγευμα. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:  10.00-14.00 & 18.00-21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Βιογραφικό Ντιάνας Ζερβάκη

Σπουδές

-      Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο Παλαιού Ψυχικού.

-      1999-2005: Μαθήτευσε στο Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών με τους Π.Παντολφίνι και Δ.Σιατερλή.

-      2001: Εισήχθη όγδοη στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών.

Φοίτησε στο Β' Εργαστήριο Ζωγραφικής με καθηγητή τον Πρύτανη Χρόνη Μπότσογλου.

Στο 3ο έτος προτάθηκε και πήρε την υποτροφία του έτους. Σπούδασε Σκηνογραφία με καθηγητή τον Γιώργο Ζιάκα. Σπούδασε Ψηφιδωτό με καθηγήτρια την Δάφνη Αγγελίδου.

Αποφοίτησε το 2008 με βαθμό πτυχίου άριστα ( 29/30 ).

-      2008: Παρακολούθησε και ολοκλήρωσε τα ειδικά μαθήματα Παιδαγωγικής και Διδασκαλίας της Τέχνης με καθηγητές τους Ανδρέα Ιωαννίδη και Τιτίκα Σάλλα, με άριστα ( 28/30 ).

-      2009: Άρχισε 2ο πτυχίο στην Χαρακτική με καθηγητές τους Μιχάλη Αρφαρά και Γιάννη Γουρζή.

Εκθέσεις

-      2003: Συμμετοχή σε ομαδική έκθεση στην Γκαλερί Τέχνης Ναυπλίου. Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "Carte Blanche I".

-      2004: Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "Carte Blanche II".

-      2005: Ατομική Έκθεση στην αίθουσα Box. Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "Ποίηση σε Εικόνες" στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών. Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "1η Διεθνής Τριενάλε Ex Libris" στην Λευκάδα με θέμα το βιβλίο.

-      2006:Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "Άγγελοι" στην Στοά του Βιβλίου. Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "4η Μπιενάλε των φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών" (Κρήτη-Αθήνα-Τορόντο).

-      2007: Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "Carte Blanche V". Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "Φεστιβάλ Διαφορετικότητας". Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση Χαρακτικής "Προτάσεις" της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών.

-      2008: Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "Φεστιβάλ Διαφορετικότητας". Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση "Metamorphoses: eyes+is" στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση του Κέντρου Χαρακτικής Αθηνών "Η ιστορία ενός εργαστηρίου" στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News