default-image

Όνειρο καλοκαιρινής Νυκτός από το 7ο Γενικό Λύκειο

Πολιτισμός
Όνειρο καλοκαιρινής Νυκτός από το 7ο Γενικό Λύκειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Διευθυντής, οι Υποδιευθυντές και ο Σύλλογος Καθηγητών του 7ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου συγχαίρουν τη Θεατρική Ομάδα των μαθητών του σχολείου για την εξαιρετική παράσταση που παρουσίασαν φέτος με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς», λέει η ανακοίνωση του σχολείου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νυκτός» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ που παρουσίασαν οι μαθητές του 7ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου ήταν μια εμπνευσμένη και ολοκληρωμένη δουλειά. Η φιλόλογος του σχολείου μας, κ. Γιαμαλάκη Ελένη, συνεχίζοντας τη σκηνική της διδασκαλία για τέταρτη χρονιά, βοήθησε τα παιδιά να ασκηθούν δημιουργικά στον από σκηνής θεατρικό λόγο.

Αντιλαμβάνονται όλοι την παιδαγωγική πρωτίστως σημασία της συμμετοχής και της επικοινωνίας των μαθητών με τα σπουδαία έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Για τον λόγο αυτό το 7ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου θα εξακολουθήσει να στηρίζει τις προσπάθειες των μαθητών και των συναδέλφων. Ως εκ τούτου συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τους μαθητές που έλαβαν μέρος, τη φιλόλογο και συνάδελφο, κ. Ελένη Γιαμαλάκη, αλλά και όλους εκείνους που στήριξαν και βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή.

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μαθητών μας, τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 7ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, αλλά και το κοινό του Ηρακλείου που με την παρουσία του και την ηθική του συμπαράσταση έκανε πράξη αυτό που πραγματικά σημαίνει θέατρο και θεατρικός λόγος: επικοινωνία και δημιουργική σχέση με την έκφραση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News