Πολιτισμός

Παιχνίδια & διασκέδαση για παιδιά στο camp του δήμου

Το πρόγραμμα «Indoor Summer Sports Camp» αρχίζει στις 21 Ιουνίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 29 Ιουλίου 2016 ενώ υλοποιείται, στο σύνολο του, εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου στην περιοχή της Β.Ι.Π.Ε.  (σε εσωτερικούς αθλητικούς κλιματιζόμενους χώρους).

Το «INDOOR SUMMER SPORTS CAMP»  αποτελεί μια καινοτόμα αθλητικο-πολιτιστική πρόταση στην πολύπλευρη ενασχόληση των παιδιών δημοτικού, η οποία συνδυάζει την φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό με πολλά διαφορετικά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά στοιχεία και δράσεις.

Στο «INDOOR SUMMER SPORTS CAMP» μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια του δημοτικού (5  έως και 12 ετών - και κατ εξαίρεση λόγω συγγένειας παιδιά μέχρι και πρώτης τάξης γυμνασίου) ανεξάρτητα της αθλητικής τους εμπειρίας  και  της σωματικής  διάπλασης τους, αρκεί να έχουν διάθεση και όρεξη να παίξουν και να αθληθούν.

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν την συμμέτοχη τους σε μία  έως και έξι εβδομάδες και μπορούν να επεκτείνουν την συμμετοχή τους στο τέλος κάθε εβδομάδας για την επόμενη.

Την τελευταία ημέρα κάθε εβδομάδας απασχόλησης των παιδιών, οργανώνονται αγώνες και παιχνίδια δεξιοτήτων με στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας.  Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ελεύθερες για τους γονείς των παιδιών, οι οποίο μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές στα πλαίσια του δράσης Parent &Kids Physical Activities  που  διεξάγονται σε όλα τα προγράμματα που υλοποιούνται στα δημοτικά αθλητικά κέντρα.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής στο «INDOOR SUMMER SPORTS CAMP»: 

http://www.heraklion.gr/municipality/municipality-press-releases/indoorsummersportscamp17052016.html

Σχόλια