Πολιτισμός

Πρωτάθλημα τάβλι στην Επισκοπή

Πρωτάθλημα τάβλι όπου ταβλαδόροι θα διαγωνιστούν στις πόρτες, στο πλακωτό και στο φεύγα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπής την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 10 το πρωί.

Το ημερήσιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής (ΜΟΥΣΕΙΟ) με τη στήριξη του δήμου Χερσονήσου και της πρωτοβουλίας νέων μέσα  Μουλιανών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν φτάσει τις 47 και συνεχίζονται με την προθεσμία να λήγει την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Στόχος είναι 80 παίκτες σε 16 ομίλους να  διαγωνιστούν για να βρεθεί ο Πρωταθλητής.

Η πρώτη φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί  ως το μεσημέρι και το απόγευμα συνεχίζεται η δεύτερη φάση των νοκ-αουτ αγώνων στον ίδιο χώρο.

Η φάση του προημιτελικού, του ημιτελικού και του μεγάλου τελικού όπου θα ανακηρύξει και το νικητή θα γίνει στην πλατεία του χωριού περίπου στις 6 το απόγευμα.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Φώτη Κρασανάκη (6936518350) έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί αυστηρά την ίδια μέρα, με την ανακήρυξη του Πρωταθλητή. Όπου  Πρωταθλητής και νικητές θα αποκτήσουν -πέραν των βαρύτιμων τροπαίων- πλούσια δώρα προσφορά των χορηγών.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα υπάρχει μπουφές και κεράσματα για παίχτες και συνοδούς.

Περισσότερες   πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του συλλόγου  episkopipediados.gr.

Σχόλια