Πολιτισμός

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην Κρήτη

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται για πρώτη φορά στην Κρήτη! Από τις 30 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου θα οργώσει το νησί με την παράσταση "Όλοι ένα, φίλα με". Ένα πρόγραμμα με τρεις γενιές τραγούδια...

Ο ίδιος γράφει για την παράσταση: "Όλοι Ένα" Φίλα με, η βραδιά που έγραψε στις καρδιές μας! "Όλοι ένα" Φίλα με. Το ζήσανε και το χειροκρότησαν όλοι. Το κοινό μας, οι φίλοι, οι δημοσιογράφοι, τα social media, πολιτικοί, έγιναν Όλοι Ένα. Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο των πέντε νέων καλλιτεχνών Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα, του μαέστρου Άρη Βλάχου και των εξαιρετικών μουσικών Βάϊου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, οι φωτισμοί του Κώστα Μπλουγουρά και το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη που μάγεψαν το κοινό, τα υπέροχα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου,  όλοι οι τεχνικοί  και συνεργάτες, οι χορηγοί μας, όλοι μαζί όλοι ένα κατάφεραν αυτή η παράσταση να είναι μία μικρή νίκη Αγάπης.

Όλοι ένα. Αρχηγός ο Έρωτας. Τρεις γενιές τραγούδια. Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων. Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και μου δώσανε διαβατήριο στις παρέες των νέων, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων...".  

Το πρόγραμμα

Παραστάσεις θα δοθούν:

* Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Λόφο Ιμπραήμ Χαν, στο Φρούριο Φορτέτζα, στο Ρέθυμνο, στις 9.30 το βράδυ. Προπώληση στο Κιόσκι της Πλατείας Τεσσάρων Μαρτύρων

* Την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο "Τεχνόπολις", στο Ηράκλειο, στις 9.30 το βράδυ. Προπώληση στο βιβλιοπωλείο "Ελευθερουδάκης" και στον Πολυχώρο "Τεχνόπολις"

* Τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά, στις 9.30 το βράδυ. Προπώληση στο Κιόσκι της Δημοτικής Αγοράς.

* Την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Πέτρινο Θέατρο, στα Νωπήγεια Χανίων, στις 9.30 το βράδυ. Προπώληση στο τουριστικό γραφείο Balos Travel .

* Την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας, στις 9.30 το βράδυ. Προπώληση στο καφέ "Εν Πλω"

Για όλες τις πόλεις, ηλεκτρονική προπώληση Viva.gr - 11876.

Τιμές εισιτηρίων: Για όλες τις παραστάσεις γενική είσοδος 16 ευρώ. Νεανικό, φοιτητικό έως 26 ετών, άνεργοι και ΑμεΑ 12 ευρώ.

Σχόλια