default-image

Η Φρένια, ο Ραεφμάγιερ και το κόκκινο βιβλίο

Πολιτισμός
Η Φρένια, ο Ραεφμάγιερ και το κόκκινο βιβλίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάγνωση του βιβλίου "Η Φρένια, ο Ραεφμάγιερ και το κόκκινο βιβλίο" θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημεράκι στον "Παπουτσωμένο Λύκο".

Η Έλενα Κούτικα, η Αγγελική Χαλίμ και ο Χρήστος Σουρουλής θα αφηγηθούν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τις ιστορίες τους που βραβεύθηκαν και κυκλοφορούν σε μια μοναδική έκδοση από τις εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα σας περνούσε από το μυαλό ότι υπάρχουν κάστρα που με μαγικά ξόρκια βγάζουν ροδάκια και ταξιδεύουν; Ή ότι μια μικρή μαγισσούλα που γίνεται έξω φρενών μπορεί να κάνει άνω κάτω ένα ολόκληρο δάσος; Αν όχι, τότε είναι καιρός να διαβάσετε τις περιπέτειες της Φρένιας!

Έχετε επισκεφτεί το Τατσουμίτσου στη βορειο-ανατολική Ζουζουπιά; Αν ναι, σίγουρα θα σας έχουν μιλήσει για τον Μπόζι, τον δράκο της περιοχής που έτρωγε τα φιστίκια των αγροτών! Τι συνέβη όμως όταν ο Μπόζι συνάντησε τον αγρότη Ραεφμάγιερ;

Και...μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει το βράδυ σε ένα μικρό βιβλιοπωλείο όταν σβήνουν τα φώτα; Ένα θα σας πω...οι ήρωες των βιβλίων ζωντανεύουν και το βιβλιοπωλείο αποκτά ζωή!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News