Πολιτισμός

Αρχίζει το 22ο Φεστιβάλ Παιδικής Θεατρικής Έκφρασης

Ξεκινάει σήμερα 30 Μαΐου 2018  και  θα  διαρκέσει έως  και  την Κυριακή  5 Ιουνίου το  22ο Φεστιβάλ Παιδικής Θεατρικής Έκφρασης.  

Για  22η συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νομού  Ηρακλείου  «Νίκος  Καζαντζάκης», σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου - Περιφέρειας Κρήτης, θα δώσει το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό του παρόν και μαζί με τις δημιουργικές ομάδες εκπαιδευτικών - εμψυχωτών και μαθητών, υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι στη χώρα της παιδικής φαντασίας του  ονείρου  και της  δημιουργίας.

Ιδέα πρωτοποριακή που οραματίστηκε και καθιέρωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νομού  Ηρακλείου «Νίκος  Καζαντζάκης», αγκαλιάστηκε από τα σχολεία και την κοινωνία του Ηρακλείου και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.

Σε  πείσμα των  καιρών, αντιστεκόμαστε στην  απαισιοδοξία και  την  κατήφεια της  κρίσης χωρίς  εκπτώσεις, με  την  ίδια  έμπνευση  και  πάθος και με οδηγό τον ενθουσιασμό των μικρών παιδιών θα προσθέσουμε άλλη μια ψηφίδα στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Έτσι και  φέτος,  τα βήματά  μας, θα  μας  οδηγήσουν στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείουγια  να απολαύσουμε τις  δημιουργίες των  Σχολείων  του  Νομού  μας,  με  μια  εντυπωσιακή συμμετοχή  Νηπιαγωγείων -  Δημοτικών, Πόλεως  και  Υπαίθρου, αλλά και γονιών που  για  δεύτερη φορά θα επιχειρήσουν να  ανέβουν  στο  σανίδι σε  μια  παιδική  παράσταση μαζί με τα παιδιά  υπογραμμίζοντας  την  καταξίωση  και την  αποδοχή που  έχει η πρωτοποριακή  ιδέα του  θεσμού του  Φεστιβάλ από  όλη  την εκπαιδευτική κοινότητα και την  τοπική  κοινωνία.

Σχόλια