Πολιτισμός

Διαβάζουν για τους Άλλους τώρα και στα Χανιά

Μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία της ραγδαία αναπτυσσόμενης εθελοντικής ομάδας «Διαβάζω για τους Άλλους» στην Αθήνα και το Ηράκλειο, ήρθε η ώρα να συστήσουμε το «Διαβάζω για τους Άλλους» και στα Χανιά.

Η δεύτερη συνάντηση εθελοντών του «Διαβάζω για τους Άλλους» στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Η ανακοίνωση του δικτύου αναφέρει:

Σκοπός είναι να οργανώσουμε τις δράσεις που θα λάβουν χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα, να συστήσουμε την ομάδα του «Διαβάζω για τους Άλλους» των Χανίων αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τους Ιδρυτές του Δικτύου, να μοιραστούμε με ακόμα περισσότερους εθελοντές το Όραμα μας έτσι ώστε να μεγαλώσει η ομάδα μας και να αναπτύξουμε την δυναμική παρουσία μας στην πόλη.

Ελάτε να γνωριστούμε ακόμα κι αν δεν έχετε εγγραφεί επίσημα ως εθελοντής. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί και να μοιραστούμε μαζί σας το όραμα του Δικτύου για την πόλη των Χανίων!

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Δικτύου στο www.giatousallous.gr.

Σχόλια