default-image

Αλέξης Παπάς: Πώς απέκτησε νόημα η ζωή μου

Πολιτισμός
Αλέξης Παπάς: Πώς απέκτησε νόημα η ζωή μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοντέλο με διεθνή καριέρα και καταξίωση, ο 28χρονος Έλληνας, Αλέξης Παπάς κι όμως, κάτι του έλειπε, ίσως και να ήταν το σημαντικότερο κομμάτι για τη ζωή του, όπως λέει και αυτό ήταν η επικοινωνία και η σχέση του με τον Θεό. Ο 28χρονος Αλέξης, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για το νόημα της ζωής που αποκτάται μόνο κοντά στον Θεό.

Ο 28χρονος Αλέξης είναι σήμερα από τα περιζήτητα μοντέλα σε Ευρώπη και Αμερική. Σε μία κατάθεση ψυχής, καλεί τον κόσμο και ιδιαίτερα τους νέους να πιστέψουν στον Θεό, στον Ιησού Χριστό που είναι η μόνη Αλήθεια της ζωής.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξη που έδωσε στο vimaorthodoxias.gr: «Κάθε δύο βδομάδες εκκλησιάζομαι. Νιώθω πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ότι έχω ανάγκη τον Θεό και τον επικαλούμαι και συνομιλώ μαζί του. Θεωρώ ότι πολύς κόσμος ξεχνάει την ουσία της ζωής. Έχω ένα σώμα που είναι το σπίτι της ψυχής μου. Αυτό δεν πρέπει να το παραβλέπουμε... Μόνο με την αγάπη κερδίζουμε τη ζωή», υπογραμμίζει.

«Βίωσα ένα θαυμαστό γεγονός στην Αμερική που ήμουνα για ένα διάστημα της ζωής μου. Ήμουνα σε κακή ψυχολογική κατάσταση, εκεί λοιπόν διάβασα την Αγία Γραφή. Πως βρέθηκε στα χέρια μου; Όταν είχα έρθει στην Ελλάδα για λίγες μέρες από την Αμερική πήγα σε ένα βιβλιοπωλείο στην Πάτρα και ζήτησα κάτι ωφέλιμο, έψαχνα ένα βιβλίο που θα με οδηγήσει να βρω το δρόμο μου. Ο καταστηματάρχης μου έδωσε την Αγία Γραφή».

Και συνεχίζει: «Επιστρέφοντας στην Αμερική άρχισα να διαβάζω αυτό το βιβλίο. Αναρωτιόμουνα τι ήθελα. Ξεκίνησα να ζητάω από τον Θεό να μου δώσει αυτό που μου λείπει πραγματικά. Τελικά αυτό που ήθελα ήταν να ησυχάσω και να γίνω πάλι παιδί. Αυτή ήταν η εσωτερική ανάγκη, όπως απέδειξε ο χρόνος λίγες εβδομάδες αργότερα. Ήταν πραγματικά μία αγγελική παρέμβαση. Άλλαξε η ζωή μου...».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Έγινα γαλήνιος και ήσυχος όσο ποτέ. Κι αυτά τα ένιωθα. Δεν ήταν μόνο εξωτερικά γνωρίσματα αλλά κυρίως εσωτερικά. Έζησα ένα μικρό θαύμα. Ο Θεός σε καθοδηγεί εκεί που πρέπει να πας...».

«Έγινα παιδί. Όπως τότε που θυμόμουνα τον εαυτό μου στην ηλικία των 5 χρονών και είχα μία επαφή με τον Θεό. Σώστε τις ψυχές σας απευθυνόμενοι στον Θεό...», προτρέπει με ιδιαίτερη συγκίνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News