default-image

Γιώργος Λάνθιμος και Κόλιν Φάρελ σε νέα συνεργασία

Πολιτισμός
Γιώργος Λάνθιμος και Κόλιν Φάρελ σε νέα συνεργασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και στη νέα του ταινία με τίτλο «The killing of a sacred deer» (Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού), που ξεκινάει γυρίσματα τον Αύγουστο, ο Γιώργος Λάνθιμος θα συνεργαστεί  με τον Κόλιν Φάρελ.

Αυτό αναφέρει το έγκυρο Variety στο ρεπορτάζ του σχετικά με το Φεστιβάλ των Καννών, όπου το πρότζεκτ - σε σενάριο του Ευθύμη Φιλίππου, μόνιμου συνεργάτη του Λάνθιμου -, αναζητά αγοραστές.

Η υπόθεση της ταινίας είναι εμπνευσμένη από τραγωδία του Ευριπίδη και επικεντρώνεται στον Στίβεν, χαρισματικό χειρουργό, και έναν έφηβο που επιδιώκει να τον εντάξει στην κατακερματισμένη του οικογένεια. Όταν οι πράξεις του νεαρού γίνονται δραματικά κυνικές, η ιδεατή ζωή του Στίβεν γκρεμίζεται, ωθώντας τον να πράξει μια αδιανόητη θυσία.

Σύμφωνα με το naftemporiki.gr,  ο «φόνος του ιερού ελαφιού» αποτελεί αυτή την περίοδο ένα από τα διάφορα πρότζεκτ που ο Έλληνας σκηνοθέτης έχει στα σκαριά καθώς, όπως είναι γνωστό από το φθινόπωρο του 2015, ετοιμάζει παράλληλα το ιστορικό δράμα «The favourite», σε σενάριο των Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα, με πρωταγωνίστριες την Ολίβια Κόλμαν, την Έμα Στόουν και τη Ρέιτσελ Βάις. Μια ταινία που θα παρουσιάσει τα παρασκήνια των πολιτικών μηχανορραφιών την εποχή της βασίλισσας Άννας, κατά τον 17ο αιώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News