Πολιτισμός

Παρουσίαση του βιβλίου Το μυστικό της πεταλούδας

To Μυστικό της πεταλούδας της Ισμήνης Μπάρακλη παρουσιάζεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 στις 20.30 στο OPUS (πίσω από τον ΟΤΕ).

Την εκδήλωση διοργανώνουν το βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης» και οι εκδόσεις Ψυχογιός. Η Ελένη Μπετεινάκη συζητά με τη συγγραφέα κι εκείνη αποκαλύπτει μυστικά, ιστορίες, αλήθειες και ντοκουμέντα μιας ιστορίας που συναρπάζει ολοκληρωτικά!

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει  επίσης με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τέσσερις γυναίκες στο χθες και το σήμερα ξεδιπλώνουν έναν τρισυπόστατο άντρα, ορίζοντας μοιραία και αμετάκλητα τη ζωή του, αυτή του Φραγκούλη του Ληστή, του Αυγουστή Παπαδάκη, του Γέροντα Ιωάννη? ενός επικίνδυνου ανθρώπου, ενός μοναδικά υπέροχου άντρα, ενός ταπεινού ασκητή… Ένας αόρατος διαβήτης χαράζει μοίρα προς μοίρα τον κύκλο της ζωής του, κεντώντας σταυροβελονιά παρόν με παρελθόν.

Ο ταραγμένος βίος ενός αμαρτωλού που τα βήματά του θα τον οδηγήσουν μέχρι τα πιο βαθιά μονοπάτια της αγάπης. Η παρανομία, τα πάθη, το έγκλημα θα συγκρουστούν με το βαθύτερο στοιχείο της ύπαρξης, τη συνείδηση. Κι ένας ισόβιος αγώνας ξεκινά, με τρόπαιο την κάθαρση και τίμημα τον αβάσταχτο έρωτα ανάμεσα σ' έναν άντρα με σκοτεινό παρελθόν και μια γυναίκα με λαμπρό μέλλον.

Σχόλια