Πολιτισμός

Συνεχίζονται οι παραστάσεις για την "Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου"

Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο έργο του Edward Albee "Ιστορια του Ζωολογικού Κήπου", κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:30 στο "Σπίτι" στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στο Ηράκλειο.  

Στην Ιστορία του ζωολογικού κήπου το θέμα του έργου είναι η ανάγκη για επικοινωνία που νιώθουμε οι άνθρωποι και το αφόρητο βάρος της μοναξιάς που αισθάνεται όποιος αναγκάζεται να μείνει μόνος. Παρακουλουθούμε τη συνάντηση δύο αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων. 

Ο Πήτερ είναι ο αστός, ο άνθρωπος που έχει ταχτοποιήσει τη ζωή του σε κουτάκια όπου μέσα σ' αυτά μπορεί και τη διαχειρίζεται. Ο Τζέρυ είναι μόνος έχοντας τη ζωή του όλη σε εκκρεμότητα. Ο Τζέρυ εισβάλει στη ζωή ενός αγνώστου με σκοπό να δηλώσει την ύπαρξη του κάπου. Να επικοινωνήσει.

Στο τέλος ο εισβολέας καταστρέφεται και αυτός που δέχεται την εισβολή αμφιβάλει για όλα όσα θεώρει δεδομένα και τσαλακώνεται ανεπανόρθωτα. 

Παίζουν: Γιάννης Λιόκαλος, Αντώνης Ντουράκης. Μετάφραση: Καίτη Κασιμάτη-Μυριβηλή. Σκηνοθεσία: Αντώνης Ντουράκης.  Βοηθός Σκηνοθέτη: Κάλλια Σταυρακάκη.  Μουσική παραγωγή - Επιμέλεια: Έρη Ζερβάκη.

Για κρατήσεις και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την παράσταση και το "Σπίτι": τηλ.: 6984/174.319.                                                                                

Σχόλια