default-image

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις γυναίκες

Πολιτισμός
Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις γυναίκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις γυναίκες της Κρήτης διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου. Η έκθεση θα πλαισιώσει τις ομώνυμες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι του 2016.

Η έκθεση με τίτλο "Οι γυναίκες της Κρήτης", θα λάβει χώρα σε εκθεσιακό χώρο του Ηρακλείου και των άλλων πόλεων της Κρήτης.

Όροι συμμετοχής:

-Στην ΄Εκθεση μπορεί να συμμετάσχει κάθε ΄Ελληνας πολίτης που ζει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ή κάθε αλλοδαπός που ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

-Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν μπορούν να στείλουν από 1 έως 5 φωτογραφίες έγχρωμες ή ασπρόμαυρες μέχρι τις 30 Απριλίου 2016 στο εξής e-mail: [email protected]

Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από Επιτροπή που θα συσταθεί από το Δήμο Ηρακλείου.

Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή jpg, με διαστάσεις 30Χ40 στα 300 dpi. Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογραφίας πρέπει να είναι το όνομα του φωτογράφου και ο αύξων αριθμός. Π.χ. Α-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 1.jpg.

Επίσης στο e-mail να γράφεται το όνομα, η διεύθυνση και το τηλέφωνο του φωτογράφου.  

Επισημαίνεται ότι θα επιλεγεί τουλάχιστον μία φωτογραφία από κάθε συμμετέχοντα. Τα ψηφιακά αρχεία καθώς και οι φωτογραφίες θα παραμείνουν στο Δήμο Ηρακλείου και μετά το πέρας της έκθεσης. Ο Δήμος θα μπορεί στο εξής να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες αυτές για τους σκοπούς του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News