default-image

Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες

Πολιτισμός
Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θεατρική παράσταση «Οι Πεταλούδες είναι Ελεύθερες του Leonard Gershe» έρχεται για 6 μοναδικές παραστάσεις στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στο Κινηματοθέατρο Αστόρια, την Κυριακή 24 και Σάββατο 25 Απριλίου 2016 στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων,την Τρίτη 26 Απριλίου 2016 στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο έργο του Leonard Gershe "Οι Πεταλούδες είναι Ελεύθερες», σε μουσική Διονύση Τσακνή.

Νέα Υόρκη τέλη δεκαετίας του '60. Ο Ντον Μπέηκερ είναι ένας υπέροχος τύπος. Έξυπνος, μορφωμένος, εμφανίσιμος και πολύ καλός μουσικός. Επίσης είναι τυφλός. Έχει πρόσφατα μετακομίσει από το μικρό ήσυχο προάστιο στο οποίο ζούσε με την υπερπροστατευτική μητέρα του, στη μεγαλούπολη. Στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα μένει η Τζιλ, μια νεαρή φέρελπις ηθοποιός που αντιπαθεί τις δεσμεύσεις. Οι δυο νέοι θα γνωριστούν και θα φλερτάρουν, μέχρι την απρόσμενη έλευση της μητέρας του Ντον την πλέον ακατάλληλη στιγμή…

Το έργο «Οι Πεταλούδες είναι Ελεύθερες» του Leonard Gershe, υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Broadway κάνοντας πάνω από 1100 παραστάσεις. Μέσα από ένα πανέξυπνο και διαπεραστικό χιούμορ, προσεγγίζει τα ζητήματα του αυτοπροσδιορισμού, του έρωτα, του θάρρους και της αλληλοκατανόησης. Μια ζεστή, αισιόδοξη και εξόχως πνευματώδης κομεντί, που σε μια περίοδο που τα πάντα τριγύρω μας δείχνουν σκοτεινά, αφήνει να φανεί μια χαραμάδα φως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News