default-image

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για την πρόληψη του αλκοόλ

Κρήτη
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για την πρόληψη του αλκοόλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται για 5η ημέρα αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 σε Ηράκλειο και Χανιά οι προγραμματισμένες δράσεις στο πλαίσιο της 12ης Εβδομάδας Πρόληψης για το Αλκοόλ.

Στο πλαίσιο των αυριανών εκδηλώσεων, την Τετάρτη 13 Απριλίου:

10.00 Π.Μ. έως 15.00, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικά δρώμενα και διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού.

17.30-20.00 στο Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Χανίων θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «16 χρόνια Αλκοόλ» και θα ακολουθήσει συζήτηση.

18.00-20.00 στο Σινεμά Βιτσέντζος Κορνάρος στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Home Run» και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Οι εκδηλώσεις της 12ης ΕΠΑ, με κεντρικό μήνυμα: «Αξίες, Λογοτεχνία, Τέχνη.  ΦΡΕΝΟ στο Αλκοόλ», έχουν σκοπό την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού της Κρήτης, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους και στόχο την μείωση των προβλημάτων που συνδέονται με την κατανάλωση αλκοόλ.

Διοργανώνονται από το Αλκοολογικό Ιατρείο του ΠαΓΝΗ, σε συνεργασία με το Σύλλογο στήριξης ατόμων με προβλήματα από το αλκοόλ «Η Επιστροφή», υπό την αιγίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου και είναι ανοιχτές στο κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News