Πολιτισμός

Chania Rock Festival τον Ιούλιο!

Τον Ιούλιο έρχεται το Chania Rock Festival στον Προμαχώνα San Salvatore.

Το Chania Rock Festival, είναι ένα από τα παλιότερα και σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα, που ξεκίνησε το 2002 και φέτος θα διοργανωθεί για 10η φορά, στην πόλη των Χανίων, στον Προμαχώνα San Salvatore.

Τα προηγούμενα χρόνια, στη σκηνή του φεστιβάλ, παρέλασαν πολύ σημαντικά ονόματα του παγκοσμίου στερεώματος, με εκατομμύρια πωλήσεων, αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής, όπως: W.A.S.P (USA), Sabaton (SWE), Soulfly (BRA), Paradise Lost (UK), D-A-D (DEN), U.D.O (GER),  Anathema (UK), Gus G. (GR), Destruction (GER), Blaze Bailey(GB), Warrel Dane (U.S.A.) Grave Digger (GER), Bonfire (GER) Οrange Goblin (UK),  Crucified Barbara (SWE),  Wotan (ITA), Pilgrim (RUS), Γιάννης Αγγελάκας, Ψαραντώνης, Last Drive, Spitfire,  Rotting Christ,  Inner Wish, Deviser,  Poem,  Universe 217,  Planet Of Zeus, Nightstalker,  Ανώριμοι,  Lucky Funeral, Villagers Of Ioannina City (V.I.C.), Battleroar, Chronosphere, Doomocracy, Core The Band, 1000Dead, Skandal  κ.α.

Στο πλαίσιο του Chania Rock Festival διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά διαγωνισμός για σχολικά και φοιτητικά συγκροτήματα, ως ελάχιστος φόρος τιμής στον φίλο και συνεργάτη Γιώργο Μανουσέλη, λάτρη της μουσικής μας και ταγμένο για πάνω απο μια δεκαετία στην εδραίωση του Chania Rock Festival.

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε 2 μέρη:

Στο πρώτο, τα ενδιαφερόμενα συγκροτήματα / καλλιτέχνες θα πρέπει να στείλουν την υποψηφιότητά τους (ένα τραγούδι) στο CRF. Το ειδικό mail, οι ημερομηνίες υποβολής υποψηφιοτήτων καθώς και ο τρόπος ψηφοφορίας που θα αναδείξει τους νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα μαζί με όλες τις λεπτομέρειες.

Στο δεύτερο μέρος η μουσική και το κοινό έχουν τον λόγο! Το Chania Rock Festival θα παρουσιάσει στις 15 Ιουλίου την προφεστιβαλική μέρα στην οποία τα 7 πρώτα συγκροτήματα της πρώτης φάσης θα διαγωνιστούν ζωντανά στο stage του festival μας, σε μία μοναδική, γιορτινή βραδιά!

Ο τελικός νικητής του διαγωνισμού που θα αναδειχτεί «Δια βοής» θα κερδίσει το βραβείο "Γιώργος Μανουσέλης" και θα εμφανιστεί ζωντανά στο Chania Rock Festival 2016, ανοίγοντας το Σαββατο 16 Ιουλιου! Ετοιμάστε τα τραγούδια σας και ξεκινήστε πρόβες, η σκηνή του Chania Rock Festival φέτος θα είναι ανοιχτή για εσάς! Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

Σχόλια