default-image

Παρουσιάζεται στο Ηράκλειο το πρώτο ιστορικό graphic novel

Κρήτη
Παρουσιάζεται στο Ηράκλειο το πρώτο ιστορικό graphic novel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσίαση του graphic novel «Αϊβαλί:ένα ταξίδι στο χρόνο» του Soloup διοργανώνεται το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, στις 12:00 π.μ., στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού.

Το βιβλίο είναι βασισμένο στο έργο τριών Ελλήνων συγγραφέων, (Φώτη Κόντογλου, Ηλία Βενέζη, Αγάπη Βενέζη-Μολυβιάτη)  κι ενός Τούρκου, (Αχμέτ Γιορουλμάζ) και συνδέει με τρόπο μοναδικό την ιστορία, την λογοτεχνία και το graphic novel.

Για το βιβλίο του θα μιλήσει ο δημιουργός του, ο σκιτσογράφος  Soloup, και μαζί του θα συνομιλήσουν μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου και του Πειραματικού Λυκείου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου, το Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου, το βιβλιοπωλείο «Πολύγραφος» και οι εκδόσεις «Κέδρος», ανοιχτή στο κοινό,

Όπως πάντα, η είσοδος είναι δωρεάν, με προαιρετική συνεισφορά σε συσκευασμένα ττρόφιμα για την ενίσχυση της δράσης του Κοινωνικού παντοπωλείου και του «Φαγητού Με την Αγάπη Μας» των Ιδρυμάτων Α. & Μ Καλοκαιρινού, που στηρίζουν οικογένειες και άτομα σε αποκλεισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News