Πολιτισμός

Βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές

Ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 1 Απριλίου το 3ο Μεγάλο Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνουν οι βιβλιοπώλες του Ηρακλείου. Έως την Κυριακή 17 Απριλίου στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ελευθερίας, μια μεγάλη εγκατάσταση 200 τ.μ. θα φιλοξενεί χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Στο παζάρι συμμετέχει πλήθος εκδοτών, ανάμεσά τους και πολλοί που δε συμμετείχαν στα παζάρια παλιότερα. Η συμμετοχή τους αποτελεί στήριξη μιας συλλογικής προσπάθειας, που σέβεται τις σχέσεις των επαγγελματιών του κλάδου του βιβλίου.

Η Ένωση Εκδοτών Βιβλιοπωλών προσπαθεί με αυτή της τη δράση να δώσει ένα διέξοδο στην αδυναμία των φίλων της γνώσης και της ανάγνωσης να προμηθευτούν βιβλία, λόγω της οικονομικής στενότητας που βιώνουμε όλοι. Προτείνει μια τεράστια ποικιλία τίτλων που λαμβάνει υπόψη όλες τις αναγνωστικές προτιμήσεις και ταυτόχρονα επιδιώκει να στηρίξει και τα μέλη της που έχουν πληγεί σημαντικά από αυτήν τη ζοφερή πραγματικότητα.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, που θέλουν να προμηθευτούν βιβλία σε τιμές-έκπληξη, χαμηλότερες κατά 60% ή και περισσότερο της αρχικής τιμής. Ο κάθε βιβλιόφιλος θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παραχωρήσει τίποτα από τις απαιτήσεις του σε ποιότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεγάλη έκθεση βιβλίων με πολύ χαμηλή τιμή.

Οι βιβλιοπώλες του Ηρακλείου περιμένουν το κοινό από την 1η Απριλίου έως και τις 17 Απριλίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης, με χιλιάδες τίτλους για να ξεχαστείτε ξεφυλλίζοντας και διαβάζοντας.

Σχόλια