Πολιτισμός

Η Ρούμα τραγουδά για το Δίκτυο Εθελοντών “Διαβάζω για τους άλλους”

Μία μεγάλη συναυλία με την ΡΟΥΜΑ διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό εθελοντικό Δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους» στο Ηράκλειο. Λίγο πριν κλείσουμε ένα χρόνο επιτυχημένων δράσεων στην πόλη μας, το «Διαβάζω για τους Άλλους» καλεί παλιούς και νέους εθελοντές αλλά και όσους απλά θέλουν να γνωρίσουν το Δίκτυο να περάσουν μία μοναδική βραδιά, με καλή μουσική... για καλό σκοπό, στο κινηματοθέατρο Αστόρια την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και ώρα 21:00.

Η Ρούμα ή αλλιώς οι ALAN DALON, ΑΡΜΟΣ, Γιώργης Μανωλάκης/COULEUR LOCAL, Γιάννης ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ, Σωτήρης Αλεξάκης +Omerta θέλοντας να συνεισφέρουν και να ενισχύσουν το Δίκτυο, θα δώσουν μία μοναδική συναυλία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αποτελούν μια ομάδα μουσικών που ενώνουν τις ανησυχίες τους και προχωρούν σε δράσεις με κυρίαρχο συστατικό την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια για την πολυπρόσωπη ανάδειξη της μουσικής που παράγεται στην Κρήτη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γιορτάσουν τις επιτυχημένες δράσεις του δικτύου και τη δυναμική του παρουσία τους τελευταίους δέκα μήνες στο Ηράκλειο και να δώσουμε τον παλμό για την περαιτέρω ενίσχυση του. Τα έσοδα της συναυλίας θα συνεισφέρουν στις ήδη υπάρχουσες λειτουργικές ανάγκες αλλά και σε αυτές που προκύπτουν συνεχώς, καθώς και στη δημιουργία Studio ηχογραφήσεων, που θα επιτρέψει στους εθελοντές να ηχογραφούν όλο και περισσότερα αναγνώσματα που θα διατίθενται στην υπηρεσία όσων τα έχουν ανάγκη.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 29 Μαρτίου σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην πλατεία των Λιονταριών, καθημερινά 5-9 και το σαββατοκύριακο 11- 8 το βράδυ.

Προπώληση: 5€

Είσοδος: 7€

Σχόλια