Πολιτισμός

Η Κοκκινοσκουφίτσα στον Αγ.Νικόλαο

Διασκευή του γνωστού παραμυθιού «Η Κοκκινοσκουφίτσα» παρουσιάζεται σε θεατρικό έργο στο θέατρο Ρεξ στον Άγ. Νικόλαο. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 5.15 και στις 7.15 το απόγευμα.

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση Ο Λαγός & η Χελώνα….μύθοι του Αισώπου σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του , καθώς παρουσιάζει για 6η χρονιά στην πόλη μας το πασίγνωστο παραμύθι του Σαρλ Περώ όπου γράφτηκε για 1η φορά το 1697. Μετά ακολούθησαν οι Αδελφοί Γκρίμ όπου το διασκεύασαν με δυο διαφορετικές εκδοχές.

Η κοκκινοσκουφίτσα στον δρόμο για το σπίτι της Γιαγιάς παρακούει τις συμβουλές της μαμάς της και περνάει από το σκοτεινό μέρος του δάσους όπου συναντά τον Λύκο και ξεκινάει η ιστορία μας

Μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη εκδοχή!

Η Κοκκινοσκουφίτσα … και ο Καλός Λύκος.

Μια "αθώα" θεατρική μεταφορά που συνδυάζει την διδαχή και τη διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός της Κοκκινοσκουφίτσας δημιουργεί "κωμικές" καταστάσεις και η πείνα του Λύκου μπλέκει περισσότερο τα πράγματα σε μια ιστορία που κερδισμένοι βγαίνουν όλοι.

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΓΡΑΦΗ - 28410 26422

Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109

Σχόλια