Πολιτισμός

Παράσταση κουκλοθέατρου στη βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε στη δημοτική βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου η παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Το δέντρο που έδινε».

Πλήθος παιδιών, όλων των ηλικιών, προσήλθαν να παρακολουθήσουν την παράσταση, που οργανώθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Κουκλοθεάτρου από τη δημοτική βιβλιοθήκη και η οποία πραγματοποιήθηκε από τη θεατρική Ομάδα ΚΟΥΚΛΟ-ΒΑΤΩ. Η παράσταση ήταν βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Σελ Σιλβερστάιν, που συνδυάζει την αφήγηση, το κουκλοθέατρο και το παιχνίδι, παρέχοντας παράλληλα δυνατά μηνύματα για την γενναιοδωρία, την ανιδιοτελή αγάπη και την χωρίς όρους προσφορά.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εύρυθμη λειτουργία του νέου πολιτιστικού θεσμού του Δήμου και συνεχάρη τη Διοικούσα Επιτροπή και το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αξιοσημείωτη επιτυχία που παρατηρείται σε κάθε εκδήλωση της νεοσύστατης Βιβλιοθήκης, η ίδρυση της οποίας διαπιστώνεται ότι καλύπτει ένα σημαντικό κενό στο δήμο Μαλεβιζίου.

Σχόλια