Πολιτισμός

Ανεβαίνει ξανά το Debrayage στην Ιεράπετρα

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, ανταποκρινόμενος στην επιθυμία και στην παρότρυνση του θεατρόφιλου κοινού της Ιεράπετρας, παρουσιάζει ξανά την πολυβραβευμένη παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Ιεράπετρας «Debrayage», του Ρεμί Ντε Βος, σε μετάφραση της Έρσης Βασιλικιώτη.

Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας, το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 9 το βράδυ. Το έργο διακρίθηκε στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Διστόμου, ενώ η είσοδος είναι 5 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο που καθρεφτίζει την ελληνική κοινωνία…αντανακλά την οικουμενική -πια- οικονομική κρίση. Έχουμε πέσει όλοι σ' αυτή την κρίση. Είμαστε θύματα της γιγάντωσης του τραπεζο-οικονομικού καπιταλιστικού συστήματος.

Το Debrayage που μιλάει για την ανεργία και τις σύγχρονες μορφές του τέρατος της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου μόχθου παραμένει σταθερά στην αιχμή της επικαιρότητας στην Ελλάδα της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και αγγίζει όλους μας. Ένα τρομακτικά επίκαιρο έργο.Γιατί αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν και στους καλύτερους από εμάς!

Σχόλια