default-image

Παραστάσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα (video)

Πολιτισμός
Παραστάσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα είχε αυτή την Κυριακή η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων του Ηρακλείου με την παράσταση "Εθνικότητά μου: Το χρώμα του ανέμου".

"Κομμάτια ενός σπασμένου καθρέφτη", τα οποία καλούμαστε να συναρμολογήσουμε. Εικόνες από την ανθρώπινη απομόνωση ή και ματαιοδοξία, τη βία της εξουσίας, τη φαντασίωση της επανάστασης, την "πλύση" εγκεφάλου, την εκούσια ή ακούσια χειραγώγηση.

Το έργο με τίτλο "Εθνικότητα μου το χρώμα του ανέμου", είναι ένα έργο του Ματέι Βισνιέκ με συγκλονιστικά μηνύματα από τη θεατρική ομάδα των δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΥΕΠΗΝ. Μια ιλαροτραγική και συνάμα λυρική απεικόνιση της διαχρονικής ανθρώπινης πραγματικότητας. Ένα έργο πιο επίκαιρο από ποτέ.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_l7ne0hao/

Για μια ακόμα χρονιά, οι παραστάσεις έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Περιφέρειας και Δήμου Ηρακλείου.

Πρόκειται για την πέμπτη παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας Δημοσιογράφων Ηρακλείου, και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ:

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News