default-image

Το παιδικό και όχι μόνο... καρναβάλι της γειτονιάς μου

Πολιτισμός
Το παιδικό και όχι μόνο... καρναβάλι της γειτονιάς μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κέφι και χορός με ζωντανή μουσική περιμένει τους λιλιπούτειους συμμετέχοντες, τους γονείς, αλλά και όλους όσους έχουν τη διάθεση για ξεφάντωμα και αποφασίσουν να συμμετάσχουν στο "Καρναβάλι της γειτονιάς μου", το οποίο απευθύνεται όχι μόνο σε μικρούς, αλλά και σε μεγάλους.

"Το καρναβάλι της γειτονιάς μου" θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου από 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι και ο χώρος εκκίνησης είναι το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής-Νηπιαγωγείο "Μικρό Εργαστήρι" και χώρος τερματισμού το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, όπου θα ακολουθήσει χορός με ζωντανή μουσική από την μπάντα "Kids Band", η οποία αποτελείται από γονείς.

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και έως 14 Μαρτίου θα υπάρχουν αναρτημένοι σε διάφορα σημεία των δρόμων εικαστικοί χαρταετοί της δράσης "Χαρταετο... στολίζοντας τη γειτονιά μου", που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά των Νηπιαγωγείων, με τα δικά τους μηνύματα. Στη συγκεκριμένη δράση συμμετέχει και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 15ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

Την οργάνωση έχουν αναλάβει το 74ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, το 31ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής-Νηπιαγωγείο "Το Μικρό Εργαστήρι", ενώ συμμετέχει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Σχολείου Ηρακλείου.

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο, με αναρτημένους χαρταετούς από τη δράση "Χαρταετο... στολίζοντας τη γειτονιά μου".
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News