Πολιτισμός

"Το ραντεβού" της Α. Φραγκιαδουλάκη στο Επιμελητήριο

Δύο άνθρωποι θυμούνται όσα δεν έζησαν και συναντιούνται για να τα ζήσουν, αυτό είναι "Το ραντεβού", το οποίο θα παρουσιαστεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στις 27 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το βράδυ.

Ένα μουσείο, ένας πίνακας του περασμένου αιώνα, ένας αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης, ένας έρωτας που δε πρόλαβε να ζήσει, δύο άνθρωποι που δίνουν ραντεβού χωρι?ς να το γνωρίζουν, για να τελειώσουν αυτό που άρχισαν στις αναμνήσεις τους…

Το μυθιστόρημα

Ένα ραντεβού με την έμπνευση που ενίοτε έρχεται ακαριαία. Ένα ραντεβού με την τέχνη που μαγεύει και πλημμυρίζει φως τις μουντές μέρες της κρίσης. Ένα ραντεβού με τον έρωτα, που κρύβεται μέσα στις σελίδες και παίζει ανέμελα στα περιθώρια. Αυτό είναι το ραντεβού. Δυο άνθρωποι θυμούνται όσα δεν έζησαν και συναντιούνται για να τα ζήσουν. Μαζί.

Ας δώσουμε ένα ραντεβού στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στις 27 Φεβρουαρίου και ώρα εφτά το βράδυ για μια γνωριμία με το βιβλίο. Μαζί μας ο Αντώνης Διαμαντής (ηθοποιός-σκηνοθέτης), η Ανθούλα Μιχαλάκη (εκπαιδευτικός) η Ελένη Νέστορα (εκπαιδευτικός-ποιήτρια) και η Μαρίνα Αρβανιτάκη (ψυχολόγος). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Paper Net και με την ευγενική χορηγία του Κρητικού Φούρνου.

Σχόλια