Πολιτισμός

Ο Χριστός ξανασταυρώνεται, ταινία με υπογραφή Παπαδουλάκη

Ενα έργο που καθήλωσε χιλιάδες αναγνώστες μεταφέρεται στην οθόνη και η Κρήτη και πάλι βρίσκεται στο επίκεντρο.Σε κλίμα συγκίνησης και φορτισμένη ατμόσφαιρα έπεσαν και οι τελευταίες υπογραφές για να γίνει ταινία το γνωστό έργο του Νίκου Καζαντζάκη «ο Χριστός ξανασταυρώνεται».

Μάλιστα η κόρη του Πάτροκλου Σταύρου Νίκη που έχει πλέον και τα δικαιώματα του έργο του μεγάλου συγγραφέα ,μίλησε συγκινημένη για το θέμα τονίζοντας ότι θα ήθελε να είναι εδώ ο Νίκος Καζαντζάκης για να δει ολοκληρωμένη την προσπάθεια. Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε και ο Θοδωρής Παπαδουλάκης,γνωστός από την μεγάλη παραγωγή το "Νησί, το γεγονός ότι θα σκηνοθετήσει την ταινία. Η παρουσίαση έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης, με τον Σταύρο Αρναουτάκη να τονίζει ότι η προσπάθεια έχει την στήριξη της Περιφέρειας.

Συγκινημένη στην συνέντευξη τύπου η Νίκη Σταύρου διευθύντρια των εκδόσεων Καζαντζάκη

Γυρίσματα στην Κρήτη

Και ο Γιώργος Στασινάκης από πλευράς της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων "Νίκου Καζαντζάκη" μίλησε με θέρμη για την προσπάθεια.

Πρόκειται μια μεγάλη παραγωγή με στόχο τα γυρίσματα της ταινίας να γίνουν στην Κρήτη αλλά και στο εξωτερικό.

Από το σίριαλ το "Νησί" στο...Νίκο Καζαντζάκη ο Θοδωρής Παπαδουλάκης

Μια ταινία πιο επίκαιρη από ποτέ που θα καθηλώσει τους θεατές της ενώ το έργο του κρητικού συγγραφέα αποδεικνύεται πάλι ότι είναι πάντα στο προσκήνιο.  

Ρεπορτάζ:Ράνια Μωραϊτη - Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες:Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια