default-image

Αλ. Ρήγας: Περισσότερο τα λέμε παρά χωρίζουμε!

Πολιτισμός
Αλ. Ρήγας: Περισσότερο τα λέμε παρά χωρίζουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση δεν είχε την ανταπόκριση που θα ήθελα αλλά και που θα ήθελε και το κοινό από μένα. Γι' αυτό τώρα πρέπει να επανεξετάσω τη σχέση μου μαζί του», είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη.

«Επειδή στο κοινό τα οφείλουμε όλα και μιλώ για τον εαυτό μου, πρέπει να το σεβόμαστε κι όταν κάνουμε λάθη πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά το επόμενο μας βήμα», τόνισε ο κ.Ρήγας, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η «αποτυχία» της τελευταίας τηλεοπτικής του δουλειάς τον «ταρακούνησε».

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, θα βρίσκεται από αύριο Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο έως και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου με αφορμή την παράσταση «Χωρίζουμε Λέμε…» που συνεχίζει ακάθεκτη το ταξίδι της, ανα την Ελλάδα.

Μαζί με την αγαπημένη Ελένη Καστάνη και τον Ρένο Χαραλαμπίδη, χαρίζουν απλόχερα το γέλιο με μια κωμωδία που αποτελεί μια εναλλακτική επιθεώρηση, αφού με αφορμή ένα διαζύγιο, σχολιάζει όλες τις πτυχές της σύγχρονης πραγματικότητας.

«Μέσα από δυο «αρνητικά» πρότυπα, εμένα και την Ελένη Καστάνη, σχολιάζουμε ότι έχει συμβεί στη ζωή των Ελλήνων τα τελευταία 15 χρόνια.», σχολιάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας για να προσθέσει ωστόσο, πως «μέσα από το κείμενο, τόσο ο Δημήτρης Αποστόλου όσο κι εγώ, θέλουμε να σβήσουμε τα αρνητικά και να «ξυπνήσουμε» το θετικό DNA  του Έλληνα που τα τελευταία χρόνια το έχουμε λίγο μουντζουρώσει».

 Παρασκευή-12.2.16: 21:15 

Σάββατο-13.2.16:18:00 & 21:15

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 12€

Απογευματινή: 15€ Βραδινή: 18€ Φοιτητικά-Ανέργων-ΑΜΕΑ:10

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6982-859975 

Προπώληση: Κινηματοθέατρο Αστόρια, Τηλ.: 2810-242272

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News