default-image

Δωρεάν ξεναγήσεις σε επιλεγμένους χώρους στο Ηράκλειο

Κρήτη
Δωρεάν ξεναγήσεις σε επιλεγμένους χώρους στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις όμορφες γωνιές και την ιστορία του Μεγάλου Κάστρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι παρακολουθήσουν τις δωρεάν ξεναγήσεις που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Τουρισμού-Εθελοντισμού και οι εθελοντές Πολιτισμού, Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με εθελοντές ξεναγούς. Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται σε επιλεγμένους χώρους της πόλης, προσφέροντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Ηρακλείου.

Δύο μέρες, το αργότερο, πριν από κάθε ξενάγηση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλ. 6971628140 (κ. Φανιουδάκη Ειρήνη) και 6945930827 (κ. Καργάκη), προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, σε όποιες από τις παρακάτω ξεναγήσεις τους ενδιαφέρουν (σημειώνεται ότι για την 1η ξενάγηση η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών ορίζεται η Παρασκευή 15/01/2016 στις 12 μ.):

ΧΩΡΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

10 π.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

10 π.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

ΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ

10 π.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

10 π.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

10 π.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

10 π.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

10 π.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Ηρακλείου εξετάζει τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στο Ιστορικό Μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Θα ακολουθήσει ανάλογη δράση, σε συνεργασία με τον Πεζοπορικό Όμιλο Ηρακλείου, σε επιλεγμένες διαδρομές στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου, το πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News