Πολιτισμός

Κυκλοφορεί δωρεάν η νουβέλα "Ο επαναστάτης της φακής"

Είναι κάτι παραπάνω από ένα βιβλίο… Ο "Επαναστάτης της φακής" είναι η ακατανίκητη έλξη ενός οράματος που σε ανύποπτο χρόνο θα γεννήσει στον καθένα την εκούσια επιθυμία αλλά και τη δύναμη να ευθυγραμμίσει τη ζωή του με το δίκαιο και συμπονετικό κόσμο για όλους τους αισθανόμενους.

Η νουβέλα του συγγραφέα Χρήστου Γεωργιάδη κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν (http://epanastatistisfakis.weebly.com#sthash.uXaFBEI1.dpuf).

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας νέος, ο Νικηφόρος, οδηγείται να ανακαλύψει ένα άλλο, αληθινό νόημα στη φράση «ο επαναστάτης της φακής» και με τη σειρά του μας καλεί να ζήσουμε την πραγματική, ειρηνική επανάσταση που θα μεταμορφώσει τη ζωή μας και τον κόσμο.

Στον "Επαναστάτη της φακής" ο συγγραφέας Χρήστος Γεωργιάδης έχει δημιουργήσει μια αισθαντική νουβέλα που εστιάζει στο σεβασμό της αξίας της ζωής και στην αποκατάσταση αυτής της αξίας μέσα στο μοναδικό πλανήτη που δημιούργησε, φιλοξενεί και εξελίσσει ζωή. Μέσα από μια συγκινητική, ευαίσθητη, και ρεαλιστική αφήγηση, ο συγγραφέας μοιράζεται την αμηχανία και την εσωτερική σύγκρουση του Νικηφόρου όταν συνειδητοποιεί ότι η παρακμή του σημερινού κόσμου συνδέεται άμεσα με το κακό που η ανθρωπότητα επιβάλλει χωρίς δεύτερη σκέψη στα ζώα. Και αυθόρμητα αναδύεται από μέσα του η δύναμη του καλού που μπορεί να το αναιρέσει.

"Ο Επαναστάτης της φακής" είναι ένα βιβλίο για την επανασύνδεση με τον αισθανόμενο άνθρωπο που υπάρχει μέσα μας αλλά και με το μητρικό οικοσύστημα που μας περιβάλλει. Είναι από τα βιβλία εκείνα που αγγίζουν την ψυχή και ενθαρρύνουν την προσωπική ανάπτυξη και ολοκλήρωση και φιλοδοξεί να ξαναφέρει μόνιμα την ελπίδα και την έμπνευση σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Σχόλια