Πολιτισμός

Η "Μάγισσα Χρωματούσα", μάγεψε στα Παραμύθια του Σαββάτου

«…Και ήρθε το Σάββατο 19 του Δεκέμβρη του 2015 και τα "Παραμύθια του Σαββάτου", στο βιβλιοπωλείο "Δοκιμάκης", εκεί γύρω στις 12 το μεσημέρι, ξεχείλισαν από παιδιά και μεγάλους που αγαπούν τα παραμύθια.

Ο λόγος ήταν η μεγάλη πρεμιέρα της "Μάγισσας Χρωματούσας", του νέου παραμυθιού που μόλις κυκλοφόρησε. Κι ήρθαν όλοι οι φίλοι, οι γνωστοί κι αυτοί που ήθελαν να μάθουν και να είναι εκεί να την γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν την ιστορία της.

Η Ελένη Μπετεινάκη λέει: «Και συγκινήθηκα πολύ και χάρηκα ακόμα πιο πολύ και γέμισε κι η δική μου η ψυχή χρώματα με την παρουσία τόσων πολλών ανθρώπων. Και φυσικά από αυτή την πρεμιέρα δεν έλειπε ο Graham Hogdetts, o εικονογράφος και πατέρας της Χρωματούσας μου. Και επειδή πάνω απ' όλα είναι "Μάγος" της φωτογραφίας, αποτύπωσε πολλές από τις στιγμές που ζήσαμε όλοι εκεί και θα θυμόμαστε για πολύ-πολύ καιρό!

Ένα παιδί μου είπε εκείνη την ημέρα: "Ευχαριστώ κ. Ελένη... μέχρι το άπειρο...".

Κι εγώ τόσο πολύ σας ευχαριστώ όλους σας!

Και πάντα θα ευχαριστώ τους μόνιμους πια συνεργάτες μου στα Παραμύθια: Τον Graham Hodgetts και την Εύη Αλμπαντάκη που μου φτιάχνει αυτές τις μοναδικές κούκλες!

Τέλος ένα ακόμα τεράστιο ευχαριστώ στις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική που έδωσαν την ευκαιρία και την  χαρά στην Χρωματούσα να ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εύχομαι η "Μαγισσούλα μου" να γεμίζει μόνο χρώμα και χαρά και τη δική σας ζωή πάντα!...».

Και επειδή το ταξίδι της μόλις ξεκίνησε, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, η "Χρωματούσα", θα βρίσκεται μαζί με τη γάτα της την Καμέλια στο Opus Wine-Beer-Coffee στην οδό Καπετάν Χαραλάμπη 3, κι εκεί η Ελένη Μπετεινάκη θα μας διηγηθεί την ιστορία της… και θα δούμε τι έκπληξη θα έχει τούτη τη φορά!

Σχόλια