default-image

Μάγεψε το κοινό ο Στ. Κορκολής στη συναυλία αλληλεγγύης

Κρήτη
Μάγεψε το κοινό ο Στ. Κορκολής στη συναυλία αλληλεγγύης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μια ακόμη φορά ο Στέφανος Κορκολής μάγεψε το ηρακλειώτικο κοινό, ερμηνεύοντας έργα του Μίκη Θεοδωράκη, σε μια ομολογουμένως επιτυχημένη βραδιά που είχε ως σκοπό τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο...

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε και πάλι στο Ηράκλειο για να δώσει μία ακόμη συναυλία, αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό, και το κοινό ανταποκρίθηκε πέρα από κάθε προσδοκία στο κάλεσμα.

Πολίτες που παρακολούθησαν τη συναυλία, η οποία ήταν με ελεύθερη είσοδο, προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ενόψει και της διανομής που θα γίνει σε συνανθρώπους μας τις ημέρες των γιορτών.

Η είσοδος του "Αστόρια", όπου δόθηκε η συναυλία, γέμισε με τις προσφορές των Ηρακλειωτών, που ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο κάλεσμα για να βοηθήσουν ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη τούτες τις γιορτινές μέρες.

Παράλληλα το κοινό ταξίδεψε με τις μελωδίες των έργων του Μίκη Θεοδωράκη και με ερμηνεύτρια τη Σοφία Μανουσάκη.

Στη συναυλία συμμετείχε η Μικτή και Παιδική Νεανική Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση της Λένας Χατζηγεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του κινηματοθεάτρου "Αστόρια", Κώστας Χατζάκης, παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης συναυλίας-προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News