default-image

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη Στέγη Ανηλίκων στο Ηράκλειο

Κρήτη
Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη Στέγη Ανηλίκων στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μύρισαν Χριστούγεννα και στη Στέγη Ανηλίκων, στην οδό Κ.Πολυχρονάκη 5 στο Μασταμπά, στο Ηράκλειο, όλα είναι έτοιμα για το καθιερωμένο πια Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

Οι εθελοντές αλλά και τα παιδιά της Στέγης έχουν ετοιμάσει με αγάπη και μεράκι υπέροχες κατασκευές, που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των επισκεπτών.

Διάφορες εκπλήξεις και δρώμενα θα περιμένουν τους καλεσμένους, όπως μουσική παράσταση με τραγούδια από το Ωδείο Πρελούδιο, χορευτικά από τον Όμιλο Παπαδόκωστα, μπαλονοκατασκευές και λαχειοφόρο αγορά με υπέροχα δώρα και βέβαια γλυκές και αλμυρές νοστιμιές για όλους!

Επίσης, τα παιδιά της Στέγης ετοιμάζουν και μια έκπληξη για όλους εμάς!

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε η διευθύντρια της Στέγης κ. Μαρίνα Στριλιγκά-Μαρή, τα παιδιά έχουν ετοιμάσει μια θεατρική παράσταση που την εμπνεύστηκαν τα ίδια και τη δημιούργησαν με τη βοήθεια των εθελοντών της Στέγης και το προσωπικό!

Η παράσταση θα ανέβει στο χώρο της Στέγης Ανηλίκων αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 18:45.

Η Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου φιλοξενεί αυτή την περίοδο 12 ανήλικα αγόρια, ηλικίας από 8 έως 17 ετών, με υλική και κοινωνική στήριξη σε αυτά και στις οικογένειές τους, με εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτιστική καλλιέργεια και ψυχαγωγία.

Η Στέγη συμβάλλει ενεργά στην πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων που ενδέχεται να οδηγηθούν λόγω του οικογενειακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών και αιτιών.

Το προσωπικό της Στέγης συνεπικουρεί ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει το διάβασμα των παιδιών καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων (μουσική, χορός, αθλητικές δραστηριότητες, ξένες γλώσσες), εντός και εκτός της Στέγης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810/310.092.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News