Πολιτισμός

Η προσφορά του Κων/νου Θ. Μάνου στα Γράμματα, στην Κρήτη & στο Έθνος

Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων οργανώνουν συνέδριο στα Χανιά (Πνευματικό Κέντρο, Ανδρέα Παπανδρέου 74 ), το τριήμερο 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016, με θέμα "Η προσφορά του Κωνσταντίνου Θ. Μάνου (1869-1913) στα Γράμματα, στην Κρήτη και στο Έθνος" και καλούν τους ιστορικούς, τους ερευνητές, τους μελετητές του έργου του Κωνσταντίνου Μάνου και τους φιλίστορες να λάβουν μέρος σ' αυτό.

Στους εισηγητές-συνέδρους που θα προσέλθουν στο συνέδριο από μακριά θα παρασχεθεί φιλοξενία.

Τα πρακτικά του συνεδρίου θα τυπωθούν χωρίς καθυστέρηση.

Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει ηλεκτρονικά μέχρι την 31η Μαρτίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kostasmoutzouris@hotmail.gr.

Στη δήλωση θα πρέπει να υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία του δηλούντος (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο, ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση) και το θέμα της ανακοίνωσης.

Η περίληψη της ανακοίνωσης (εκτάσεως μιας δακτυλογραφημένης σελίδας) θα πρέπει να σταλεί, στην ίδια διεύθυνση, μέχρι την 31η Ιουλίου 2016.

Η Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου θα κρίνει, με βάση τις περιλήψεις, ποιες ανακοινώσεις θα γίνουν δεκτές στο συνέδριο.

Σχόλια