default-image

Και δεύτερη συναυλία Κορκολή στο Ηράκλειο, για καλό σκοπό

Κρήτη
Και δεύτερη συναυλία Κορκολή στο Ηράκλειο, για καλό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, με δωρεάν είσοδο, η συναυλία του Στέφανου Κορκολή με έργα του Μίκη Θεοδωράκη και ερμηνεύτρια τη Σοφία Μανουσάκη, που οργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου, θα επαναληφθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου (επίσης με δωρεάν είσοδο) στο κινηματοθέατρο "Αστόρια" στις 20:30.

Η συναυλία θα έχει αυτή τη φορά κοινωνικό-φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οι θεατές καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΠΕ Ηρακλείου ενόψει της διανομής τροφίμων που θα γίνει σε συνανθρώπους μας τις ημέρες των εορτών.

Στη συναυλία θα συμμετέχει η Μικτή και Παιδική Νεανική Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση της Λένας Χατζηγεωργίου.

Με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου ευχαριστεί «ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του κινηματοθεάτρου "Αστόρια", Κώστα Χατζάκη, για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας για την τρέχουσα συναυλία».

Τέλος, όπως σημειώνει, η παράδοση των τροφίμων θα γίνεται στην είσοδο του κινηματοθέατρου σε ανθεκτικές τσάντες ή σε κιβώτια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News