Πολιτισμός

3η συνάντηση "Διαβάζω για τους άλλους" στο Ηράκλειο

Νέα συνάντηση εθελοντών διοργανώνει η δυναμική και ταχύτατα αναπτυσσομένη εθελοντική ομάδα "Διαβάζω για τους άλλους", λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή της στο Ηράκλειο και την τεράστια αποδοχή της από το κοινό της πόλης.   

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, στις 6 το απόγευμα στο "Μικρό Θέατρο" του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου (Πλαστήρα & Ρωμανού) υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Σκοπός τους είναι να ενημερώσουν το κοινό για την πορεία του "Διαβάζω για τους άλλους" στο Ηράκλειο και την Αθήνα. Να παρουσιάσουν τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα, όπως αναφέρει η εθελοντική ομάδα, αλλά και να ακουστούν και να οργανωθούν δράσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τη συνάντηση του Οκτωβρίου, οι εθελοντικές ομάδες οργανώθηκαν ακόμη καλύτερα, εκπαίδευσαν νέους εθελοντές και ανέλαβαν δράση πραγματοποιώντας τις πρώτες ζωντανές αναγνώσεις.

«Στόχος μας είναι να μοιραστούμε με ακόμη περισσότερες εθελοντές το όραμά μας, έτσι ώστε να μεγαλώσει η ομάδα μας και να κάνουμε ακόμα πιο δυναμική την παρουσία μας στην πόλη του Ηρακλείου. Με σύνθημα "για να ακούνε όλοι με τα μάτια μας και να διαβάζουν με τη φωνή μας", σχεδιάζουμε όλοι μαζί μία καλύτερη κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην ανάγνωση για όλους», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Απευθύνουν κάλεσμα και παροτρύνουν «αν ακόμη δεν έχετε εγγραφεί επίσημα ως εθελοντής, αλλά σας αγγίζουν οι δράσεις μας, ελάτε να ενημερωθείτε για το "Διαβάζω για τους άλλους" και να λύσουμε πιθανές απορίες σας».

Σχόλια