default-image

Το "This Changes Everyghing" προβάλλεται ξανά στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Το "This Changes Everyghing" προβάλλεται ξανά στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ντοκιμαντέρ "This Changes Everyghing", βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Naomi Klein συγγραφέως του διεθνούς best seller "Το Δόγμα του ΣΟΚ", προβάλλεται ξανά στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στο μπαρ "Blow Up" (Ψαρομιλήγκων 15). Την προβολή διοργανώνουν οι "Νέοι Πράσινοι".

Οι "Νέοι Πράσινοι", είναι μια μη κομματική πολιτική νεολαία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία διοργανώνει σειρά προβολών ντοκιμαντέρ σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας με θέμα την κλιματική αλλαγή, καθώς πλησιάζει η 21η Συνδιάσκεψη των Ηνωμένων εθνών για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι (COP212).

Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε ήδη μία προβολή την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στον "Κοινωνικό Χώρο" των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού με μεγάλη επιτυχία. Για το λόγο αυτό αλλά και λόγω της γενικής ζήτησης για επανάληψη, οι "Νέοι Πράσινοι" διοργανώνουν ξανά την προβολή στο Ηράκλειο.

Το ντοκιμαντέρ "This Changes Everyghing", βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Naomi Klein συγγραφέως του διεθνούς best seller "Το Δόγμα του ΣΟΚ", προβάλλεται ήδη από τις 20 Οκτωβρίου σε όλο τον κόσμο και πραγματεύεται τη σχέση μεταξύ του σημερινού οικονομικού μοντέλου και της κλιματικής αλλαγής. Η είσοδος είναι δωρεάν και η ταινία είναι κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News