default-image

Μαθήματα παγκόσμιας ιστορίας από Δήμο και Βικελαία

Πολιτισμός
Μαθήματα παγκόσμιας ιστορίας από Δήμο και Βικελαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Ηρακλείου και η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, διοργανώνουν μαθήματα παγκόσμιας ιστορίας. Τα μαθήματα αρχίζουν στις 20 Νοεμβρίου 2015 ολοκληρώνονται στις 20 Δεκεμβρίου 2015.

Πιο αναλυτικά: «Κύκλο μαθημάτων παγκόσμιας ιστορίας με τίτλο «Δεκαέξι μικρά μαθήματα για ένα μεγάλο κόσμο» διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου και η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη. Πρόκειται για μία συνεργασία ανάμεσα στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα μαθήματα προσφέρονται από την κ. Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου γνώσεων.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 20 Νοεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2015. Θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, Σάββατο 17:30 με 21:00 και Κυριακή 09:00 με 13:00 στην αίθουσα «Ανδρόγεω». Ο κύκλος των μαθημάτων περιλαμβάνει συνολικά δεκαέξι τρίωρα και στο τέλος θα δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης από τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητη η υποβολή αίτηση στο e-mail : [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2810 301543».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News