Πολιτισμός

Ρεμπέτικες βραδιές με τον Ν. Τατασόπουλο στο Ηράκλειο

Με έναν δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, τον Νίκο Τατασόπουλο, και δυο φωνές που γράφουν την προσωπική τους ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, τη Μαρία Κώτη και τη Μαρία Φασουλάκη, ξεκινά την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή τη ρεμπέτικη διαδρομή του στις συναυλίες το "Νυν και Αεί", στο Ηράκλειο.

Και αυτή η διαδρομή στο καλό τραγούδι συμπληρώνεται από αξιόλογους μουσικούς όπως είναι ο Μ. Κανακάκης στο κανονάκι, ο Γ. Σταυράκης στην κιθάρα και το ούτι και ο Γ. Πολυχρονάκης στο κοντραμπάσο.

Όλοι μαζί αναλαμβάνουν τη διασκέδασή μας κάθε Παρασκευή στο "Νυν και Αεί" με πρώτο και καλύτερο έναν μουσικό, τον Νίκο Τατασόπουλο, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους δεξιοτέχνες στο είδος του σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο οποίος έχει εμφανιστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και η τεχνική του θεωρείται σχολή για Έλληνες και ξένους μουσικούς.

Σε κάθε εμφάνισή του ο Νίκος Τατασόπουλος "πλέκει" αριστοτεχνικά τη ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική μας με δυτικά ακούσματα και αποδεικνύει με το ύφος και την τεχνική του ότι η μουσική δεν έχει σύνορα και ότι είναι η κοινή γλώσσα όλων των ανθρώπων.

Σχόλια