default-image

Η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης… στα Χανιά

Πολιτισμός
Η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης… στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βραβευμένο πρόγραμμα "The Met: Live in HD" 2015-2016 θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το χανιώτικο κοινό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, στις 18:00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Πρόκειται για μια σειρά μεταδόσεων από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης τις οποίες προσφέρει στο κοινό το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ σε συνεργασία με τον Όμιλο "Αντέννα".

Οι μεταδόσεις των παραστάσεων της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης θα ξεκινήσουν στα Χανιά αυτό το Σάββατο με την όπερα του Richard Wagner "Tannhauser" σε ζωντανή μετάδοση.

Η είσοδος κοστίζει 15 και 10 €.

Το έργο του Richard Wagner "Tannhauser"

O James Levine διευθύνει την πρώτη αναβίωση του αριστουργήματος του Wagner στη σκηνή της MET μετά από περισσότερο από μια δεκαετία. Ο σπουδαιότερος τενόρος έργων του Wagner σήμερα, ο Johan Botha, ερμηνεύει τον απαιτητικό ρόλο του νεαρού ιππότη που παγιδεύτηκε ανάμεσα στην αληθινή αγάπη και το πάθος. Η Eva-Maria Westbroek ερμηνεύει την Ελισάβετ, προσθέτοντας άλλη μια ερμηνεία ηρωίδας του Wagner στο ρεπερτόριό της στη Μet μετά την καταξιωμένη ερμηνεία της ως Sieglinde στο "Δαχτυλίδι" πριν μερικές σεζόν. Στα χνάρια του πρόσφατου θριάμβου του στο Parsifal, ο Peter Mattei ερμηνεύει τον Wolfram και η Michelle DeYoung τη θεά του Έρωτα, Αφροδίτη.

Production: Otto Schenk

Set Designer: Gunther Schneider-Siemssen

Costume Designer: Patricia Zipprodt.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News