Πολιτισμός

Εξαιρετική δουλειά στη σχολή Φιλαρμονικής Ορχήστρας

Εξαιρετική δουλειά γίνεται στη σχολή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ηρακλείου, όπου προετοιμάζεται το νέο αίμα της φιλαρμονικης ορχήστρας  με δωρεάν μαθήματα.

Αναλυτικότερα:«Εξαιρετική δουλειά γίνεται στη σχολή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ηρακλείου.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα, τα οποία γίνονται στους χώρους του δημοτικού κτηρίου της Πλατείας Δασκαλογιάννη με την καθοδήγηση του αρχιμουσικού κ. Λεωνίδα Τζωρτζάκη, αποτελούν σημαντικό φυτώριο για τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.  

Έτσι προγραμματίζεται μία εκδήλωση στην οποία θα μπορέσει το «νέο αίμα» της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ηρακλείου να δείξει όχι μόνο την πρόοδο που έχει κάνει στα πλαίσια των μαθημάτων αλλά παράλληλα να ενθαρρύνει και άλλα παιδιά προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα ότι η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου δίνοντας συναυλίες σε σχολεία, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις μικρών μαθητών που σπεύδουν στη σχολή της Φιλαρμονικής προκειμένου να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα.

Σε ένα από αυτά τα μαθήματα το παρόν έδωσε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη που εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις των μικρών μουσικών και το «αύριο» που υπόσχονται στη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

Τα μαθήματα στη σχολή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ηρακλείου είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810229857».

Σχόλια