Πολιτισμός

Φεστιβάλ για τη λογοτεχνία του Φανταστικού στα Χανιά

Το ένα και μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα για τη λογοτεχνία του φανταστικού, η εκδήλωση που έγινε θεσμός από την αγάπη του κόσμου, έρχεται με εκατοντάδες συγγραφείς και βιβλία, για ακόμα μια φορά, για να ταξιδέψει το κοινό των Χανίων αυτή τη φορά στα σαγηνευτικά μονοπάτια της λογοτεχνίας!

Οι εκδηλώσεις "Όψεις του Φανταστικού 2015-16" θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Χανίων τo Σάββατο 17 Οκτωβρίου, από τις 6:30 το απόγευμα, στo Νεώριο Μόρο, στο τέρμα Ακτής Ενώσεως, στο ενετικό λιμάνι, με είσοδο δωρεάν για το κοινό.

Στο φεστιβάλ θα υπάρξουν πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως μοντελισμός, συζητήσεις, πλούσια δώρα και πολλές παρουσιάσεις βιβλίων!

Από τις 6:30 το απόγευμα που θα αρχίσει η εκδήλωση μέχρι τις 10 το βράδυ θα λειτουργεί και εκθετήριο με τα βιβλία που θα παρουσιαστούν και επίσης θα υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση όλα τα βιβλία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Όλοι οι παρόντες συγγραφείς θα είναι επίσης διαθέσιμοι για να υπογράψουν τα βιβλία τους και να συνομιλήσουν με τους φίλους αναγνώστες.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

* 18:30: Έναρξη των εκδηλώσεων - "Περιηγηθείτε στο εκθετήριο βιβλίων μας, γνωρίστε τα βιβλία μας και τους συγγραφείς μας".

* 19:00: Παρουσίαση της ανθολογίας "Θεοί του Ατμού: Steampunk οράματα" - Το πρώτο ελληνικό βιβλίο που είναι αφιερωμένο στο γοητευτικό κόσμο του steampunk.

* 19:25: Παρουσίαση του βιβλίου "Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα" του Γιώργου Περισανίδη.

* 19:50: Σύντομη ενημέρωση για την "Αυτοέκδοση για συγγραφείς" από τις εκδόσεις "Συμπαντικές Διαδρομές"

* 20:00: Παρουσίαση του βιβλίου "Σκιές σε σκοτεινά όνειρα πάθους" της Ευδοξίας Γραμμένου.

* 20:20: Παρουσίαση του βιβλίου "Ένοχο χάδι" της Ρέας Καλογερογιάννη.

* 20:45: Σύντομη ενημέρωση για τα βραβεία Larry Niven.

* 20:50: Παρουσίαση της μεγάλης ελληνικής ανθολογίας λογοτεχνίας του φανταστικού "Θρύλοι του Σύμπαντος IV".

* 21:15: Παρουσίαση του βιβλίου "Ο Μυστηριώδης τάφος" του Νικόλαου Παναγιωτίδη

* 21:50: Κλήρωση δώρων.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2821 040265.

Σχόλια