default-image

"10 εικόνες του έρωτα" με την Εύα Ψυλλάκη στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
"10 εικόνες του έρωτα" με την Εύα Ψυλλάκη στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ηρακλειώτισσα ηθοποιός Εύα Ψυλλάκη, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία χρόνων στα θεατρικά και μουσικά δρώμενα της πρωτεύουσας, επαναπατρίζεται καλλιτεχνικά στη γενέτειρά της το Ηράκλειο, για πρώτη φορά σε πιο σταθερή βάση, παρουσιάζοντας την ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση "10 εικόνες του έρωτα''. Συνοδοιπόρος σ' αυτό το ταξίδι είναι ο Γιάννης Κιαγιαδάκης στο πιάνο.

Η παράσταση ουσιαστικά πραγματεύεται μέσα από μια απόκρυφη ευαισθησία και βαθιά ποιητικότητα την ουτοπία του έρωτα, που συνθέτουν οι 10 μουσικοθεατρικές εικόνες, που υφαίνονται σαν ιστός αράχνης επί σκηνής μέσα στο ονειρικό περιβάλλον της νοητής απόδρασης της ηρωίδας από την πραγματικότητα.

Πρόκειται για μια βαθιά εξομολόγηση μιας γυναίκας σχετικά με το χαμένο, ανεκπλήρωτο έρωτα του παρελθόντος που στοιχειώνει το μυαλό της και την οδηγεί σε μια επινοημένη πραγματικότητα και σε ένα ιδιαίτερο, θραυσματικό λεκτικό και τραγουδιστικό παραλήρημα.

Η παράσταση ξεκινάει αυτήν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 9:15 μ.μ., σε έναν καινούργιο κλειστό θεατρικό χώρο, στο "Κτήμα", 350 μ. από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, και συγκεκριμένα δίπλα στο μινωικό ιερό "Οικία του Αρχιερέα", που βρίσκεται στην είσοδο του "Κτήματος".

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:15 μ.μ.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ (απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 6944/950.683).

Σύλληψη-σκηνοθεσία-ερμηνεία: Εύα Ψυλλάκη. Πιάνο: Γιάννης Κιαγιαδάκης. Παραγωγή: "Σκυτάλη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News