default-image

Επιτυχημένη η πρώτη Δράση "Διαβάζω για τους Άλλους"

Κρήτη
Επιτυχημένη η πρώτη Δράση "Διαβάζω για τους Άλλους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 10 Οκτωβρίου η πρώτη δράση για παιδιά Ρομά στο "Κέντρο Στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων Νέας Αλικαρνασσού", την οποία διοργάνωσε το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό Δίκτυο "Διαβάζω για τους Άλλους".

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Δικτύου, η συνεργασία με το "Κέντρο Στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων Ν. Αλικαρνασσού" σχεδιάζεται να είναι μόνιμη για τη σχολική χρονιά 2015-2016, με περιοδικές προγραμματισμένες δράσεις.

Έτσι, η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10 π.μ.-12 μ.

Αναφορικά με την πρώτη δράση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, οι αρμόδιοι του Δικτύου "Διαβάζω για τους Άλλους" επισημαίνουν πως «για πρώτη φορά εγκαινιάστηκε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για παιδιά Ρομά σε συνεργασία με την παιδαγωγό του "Κέντρου Στήριξης Ρομά" κυρία Μ. Ασαργιωτάκη και τη βοήθεια του διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού κύριου Α. Περισυνάκη».

Τα μέλη του Δικτύου δεν παραλείπουν σε ανακοίνωσή τους να ευχαριστήσουν «όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά για να βγει το πρόγραμμα αυτό, που σαν στόχο είχε τη μετάδοση όσο το δυνατόν περισσότερων ερεθισμάτων μέσα από τη λογοτεχνία και τις τέχνες σε παιδιά Ρομά ηλικίας 7 έως 13 ετών».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Δικτύου επισκεφτείτε τη σελίδα στο διαδίκτυο http://giatousallous.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News