Πολιτισμός

Ο Sam Smith ερμηνεύει το theme song της νέας ταινίας του James Bond

Ο  Sam Smith είναι ο ερμηνευτής του "Writing's On The Wall," του  theme song της νέας,  24ης  για την ακρίβεια, περιπέτειας του  James Bond. 

Πρόκειται για την ταινία "Spectre"  που θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 26 Οκτωβρίου και στις ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου 2015. 

Το τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records, θα κυκλοφορήσει σε 7'' βινύλιο, CD single, ψηφιακή αγορά και streaming  στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο πολύ-πλατινένιος Sam Smith, υπογράφει μαζί με τον κάτοχο GRAMMY® ,  Jimmy Napes , το κομμάτι "Writing's On The Wall". Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι ταινίας James Bond που ερμηνεύεται από άντρα Βρετανό καλλιτέχνη μετά το 1965.

Τα 23 προηγούμενα τραγούδια ταινιών James Bond, συνθέτουν ένα από τα σπουδαιότερα σύνολα κινηματογραφικής μουσικής όλων των εποχών. Το προηγούμενο κομμάτι, το Skyfall της Adele, βραβεύτηκε με Oscar, Χρυσή Σφαίρα, Brit Award (Βρετανικό Single της Χρονιάς)  και Grammy (Καλύτερο Τραγούδι γραμμένο για Οπτικά Μέσα).

Σχετικά με την ταινία

Ένα αινιγματικό μήνυμα από το παρελθόν στέλνει τον James Bond (Daniel Craig) σε μία αποστολή αρχικά στην πόλη του Μεξικό και έπειτα στη Ρώμη, όπου γνωρίζει τη Lucia Sciarra (Monica Bellucci), την όμορφη κι απαγορευμένη χήρα ενός διαβόητου εγκληματία. Ο Bond καταφέρνει να εισχωρήσει σε μία κρυφή συνάντηση και ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας μοχθηρής οργάνωσης, γνωστής ως SPECTRE.

Εν τω μεταξύ στο Λονδίνο, ο Max Denbigh (Andrew Scott), ο νέος επικεφαλής του Κέντρου Εθνικής Ασφάλειας, αμφισβητεί τις ενέργειες του Bond και την M16, που διευθύνει ο M (Ralph Fiennes). Ο Bond συγκεκαλυμμένα επιστρατεύει τους Moneypenny (Naomie Harris) και Q (Ben Whishaw) για να τον βοηθήσουν  να εντοπίσει τη Madeleine Swann (Lea Seydoux), την κόρη της παλαιάς του νέμεσης, του Mr White (Jesper Christensen), ο οποίος ίσως έχει τα στοιχεία προκειμένου να ξεμπερδέψουν τον ιστό της SPECTRE. Καθώς είναι η κόρη ενός δολοφόνου, καταλαβαίνει τον Bond με ένα τρόπο που κανένας άλλος  δεν μπορεί να τον καταλάβει.

Καθώς ο Bond προχωρά προς τον πυρήνα της SPECTRE, ανακαλύπτει μία  ανατριχιαστική σύνδεση ανάμεσα σε αυτόν και τον εχθρό που κυνηγά, τον οποίο ερμηνεύει ο Christoph Waltz.

Ο Sam Mendes επιστρέφει πίσω από τις κάμερες για το SPECTRE και ο Daniel Craig φοράει το κοστούμι του 007 για τέταρτη φορά. Την παραγωγή του SPECTRE κάνουν οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli. Το σενάριο συνυπογράφουν οι  John Logan και  Neal Purvis & Robert Wade και Jez Butterworth, με μία ιστορία των John Logan και  Neal Purvis & Robert Wade.

Σχόλια