Πολιτισμός

Α. Νικόλαος: Διήμερο γεμάτο Stand Up Paddle

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου «Αίολος» στις 10 και 11 Οκτωβρίου διοργανώνουν ένα διήμερο γεμάτο Stand Up Paddle. Επιπλέον, από 6 έως 9 Οκτωβρίου και κάθε απόγευμα από τις 4:00 έως τις 6:00 θα πραγματοποιούνται μαθήματα sup στην πλαζ του ΕΟΤ.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου «Αίολος» στις 10 και 11 Οκτωβρίου διοργανώνουν ένα διήμερο γεμάτο Stand Up Paddle.

Το 1ο Αgios Nikolaos on SUP περιλαμβάνει 3 διαφορετικές διαδρομές, 100 μέτρα, 3 και 7,5 χιλιόμετρα με διαφορετικές κατηγορίες για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και έπαθλα συνολικής αξίας 2.200 ευρώ.

Η διοργάνωση προσφέρει δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής και σανίδα για κάθε διαγωνιζόμενο κατά την διάρκεια των αγώνων. Οι συμμετέχοντες εκτός Κρήτης, μπορούν να ταξιδέψουν με συγκεκριμένα πλοία της γραμμής με 50% έκπτωση.

Οι διαγωνιζόμενοι αντί συμμετοχής θα πρέπει να στείλουν μια απόδειξη κατάθεσης σε κάποια ομάδα αλληλεγγύης των προσφύγων ή άλλο φιλανθρωπικό οργανισμό. Το ποσό είναι ελεύθερο άνω των 15€.

Επισκεφτείτε την σελίδα του αγώνα στο Facebook (goo.gl/sg97LN) και ενημερωθείτε».

Σχόλια